Název | Množství a jednotka |
---|---|
vepřová panenka | 750 g |
parmská šunka | 100 g |
jedlé kaštany | 350 g |
smetana ke šlehání | 1 ks |
silný hovězí vývar | 250 ml |
máslo | 1 lžíce |
sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
olej na smažení |
Postup: Z hladké mouky, tvarohu a změklého másla vypracujeme na vále vláčné těsto. Je... zobrazit recept
Postup: Sterilovaný hrášek necháme v cedníku okapat - na jednu porci potřebujeme 4... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a na sádle ji osmahneme dozlatova. Přidáme na kostky... zobrazit recept
Postup: Z mouky, změklého másla, kostky tvarohu a špetky soli dobře zpracujeme vláčné... zobrazit recept
Postup: Jasmínovou rýži dáme do hrnce, zalijeme studenou vodou, osolíme a uvaříme... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Věnujeme se především domácí české kuchyni. Nakupujeme pouze od předních...